Draagconsult (1 persoon)

In een draagconsult leer ik je hoe je je kindje veilig en ergonomisch kan dragen in een draagdoek. We gaan aan de slag om een knoop goed onder de knie te krijgen. We oefenen eerst met een pop. Zo leer je alle vaardigheden goed en kan je alle handelingen eindeloos herhalen totdat je zeker genoeg bent. De volgende stap is dan je kindje in de draagdoek leren knopen. Het is aan te bevelen om iemand te vragen die ondertussen voor je kindje wil zorgen. Zo kan je ongestoord oefenen, leren en proberen.

Een draagconsult duurt 1,5 uur en geef ik in een ruimte van Buroleerlingenhulp aan de Vlierboomstraat 485 in Den Haag.

De kosten voor een individueel consult zijn €50,- .

Naast mijn werkzaamheden als draagconsulent had ik altijd al andere werkzaamheden.  Daar zijn nu nog meer leuke werkzaamheden (in de draagwereld) bij gekomen. 

Daarom zet ik voor nu mijn consulten op een laag pitje. Ik kan mijn werktijd niet oneindig blijven oprekken 🙂 
Ik zeg bewust op een laag pitje zetten, want stoppen vind ik te drastisch. Je weet nooit hoe het loopt in het leven tenslotte!!

den haag draag doek geweven knopen consult